Donem suport al 9è torneig benjamí EF Intercomarcal Memorial Antoni Bosch

Torneig_Memorial_Antoni Bosch_001_SLI

Presentació del Memorial Antoni Bosch d’Artesa de Lleida

 

El proper dissabte una desena d’equips benjamins participaran en aquest torneig de futbol al camp d’Artesa de Lleida

La Diputació de Lleida ha acollit aquest dimarts la presentació del novè Torneig de Benjamins Memorial Antoni Bosch, que tindrà lloc el proper dissabte, 1 d’octubre, al camp d’esports municipal d’Artesa de Lleida. El torneig està organitzat per l’escola de futbol intercomarcal i compta amb la col·laboració de la Diputació de Lleida.

La presentació ha comptat amb la participació del diputat, Paco Cerdà; de l’alcalde d’Artesa de Lleida, Pere Puiggròs; del president de l’Escola Futbol Intercomarcal, Josep Morell; del seu coordinador Manel Vall i de la tresorera Dolors Bonet.

El diputat Paco Cerdà ha agraït la bona tasca que fan els entrenadors, els familiars dels jugadors i els clubs de futbol de les comarques lleidatanes, que amb la seva tasca, molt sovint desapercebuda, es fomenta l’esport base i els valors de l’esport.

Aquest torneig se celebra cada any alternant els municipis que conformen l’escola de futbol intercomarcal i que són els següents: Artesa de Lleida (Segrià), Puigverd de Lleida (Segrià), Torregrossa (Pla Urgell) i Juneda (Garrigues). En concret, aquesta escola de futbol ofereix formació esportiva a 13 equips de futbol amb 150 jugadors, d’edats entre els 4 als 18 anys, amb 15 entrenadors.

Es va crear el torneig en memòria del desaparegut Antoni Bosch, una persona referent de l’esport base, que dedicava molt del seu temps a entrenar els equips d’aquest club.

En aquesta competició, cada equip disputarà un mínim de quatre partits de futbol-7 en la categoria de benjamí. Es jugarà al camp de gespa natural d’Artesa de Lleida en horari de matí i tarda.

En total, hi participaran deu clubs de futbol: el FC Barcelona, RCD Espanyol, el CF Balaguer, el CE Pla Urgell, la UE Bordeta, el CE Mig Segrià, el CF Pardinyes, el CE Ivars Urgell i dos equips del EF Intercomarcal.

En acabar el torneig es presentaran els equips que formen l’EF Intercomarcal.  Aquesta escola de futbol està gestionada per mares i pares voluntaris i pretén fomentar la pràctica de l’esport i alhora afavorir la relació i establir vincles entre els quatre pobles que la configuren.

 

Lleida, 27 de setembre de 2016

 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat