Donem suport al 17è Campionat Nacional de Futbol 7 per a bombers

La Diputació dóna suport al 17è Campionat Nacional de Futbol 7 per a bombers

La Diputació dóna suport al 17è Campionat Nacional de Futbol 7 per a bombers

Se celebrarà del 26 al 30 d’abril a Lleida i inclourà una Campanya solidària de recollida de roba i calçat esportiu organitzada per l’Agrupació Cultural Recreativa Bombers de Lleida

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha rebut aquest dijous els representants de l’Agrupació Cultural Recreativa Bombers de Lleida (ACRBLL), que organitzen el 17è Campionat Nacional de Futbol 7 per a bombers, que se celebrarà del 26 al 30 d’abril a Lleida.

És la primera vegada que aquest campionat s’organitza a Catalunya, i concretament a Lleida, i les seus on es disputaran els diferents partits seran els camps de futbol del Club Atlètic Segre, UE Bordeta, AEM, UE Balàfia i Torrefarrera.

Fins al moment, ja s’han inscrit 35 equips procedents de tot l’Estat espanyol. No obstant això, els organitzadors indiquen que aquesta xifra pot augmentar, ja que el període d’inscripció està obert fins el 17 d’abril.

Al marge del campionat pròpiament dit, els organitzadors han previst un gran nombre d’activitats paral·leles de caire cultural, lúdic i de foment de la convivència.

La Diputació de Lleida dóna suport a aquest 17è Campionat que també realitza una Campanya solidària de recollida de roba i calçat esportiu. Totes les persones que vulguin fer donacions d’aquest tipus de material esportiu ho poden fer a diferents punts de recollida, com són el Parc de Bombers de Lleida, el Centre Obert “Pare Palau” i les seus del campionat.

No obstant això, un cop finalitzat el campionat, els interessats podran continuar donant roba i calçat esportiu fins al 31 de desembre de 2016 al mateix Parc de Bombers o al Centre Obert “Pare Palau”.

Totes les donacions aniran destinades al Centre Obert “Pare Palau” i a Angola.

En el marc del campionat també es realitzarà un sorteig de material signat per Carles Puyol i Bojan Krikic, que servirà per restaurar un camió de bombers de la segona Guerra Mundial. El sorteig es farà dissabte 30 d’abril al Camp de l’Atlètic Segre a la mitja part de les finals entre tots els assistents que hagin adquirit una participació per un euro.

Lleida, 7 d’abril de 2016

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat