Donem suport a la sisena edició de la BTT Serra d’Almenara

VI_BTT_Serra_Almenara_SLI

La jornada, que no serà competitiva i que se celebrarà el diumenge 17 de setembre, s’ha presentat avui. Els participants podran optar entre tres recorreguts, de 20, 45 i 70 kilòmetres. El nombre de places està limitat a 350 inscrits. La jornada passarà per set pobles, amb sortida a Bellcaire d’Urgell.

 

La Diputació de Lleida ha acollit avui la presentació de la sisena edició de la BTT Serra d’Almenara, prova no competitiva que se celebrarà el diumenge 17 de setembre amb Bellcaire d’Urgell com a punt de sortida i que passarà per altres sis pobles: Bellmunt, Castellserà, La Sentiu de Sió, Montgai, Penelles i Tornabous.

La presentació ha comptat amb la participació del diputat Eloi Bergós, de la presidenta del Consell Comarcal de la Noguera, Concep Cañadell, del president del Club Ciclista BTT Serra d’Almenara, Jordi Pedrós, i d‘un dels organitzadors de la cursa, Joan Marc Monrabà. Ha excusat la seva presència el president del Consell Comarcal de l’Urgell, Salvador Bonjoch.

Durant la seva intervenció, Eloi Bergós ha explicat que la Diputació dóna suport a aquesta jornada per dos motius, d’una banda, pel fet de “fomentar els hàbits saludables”, i de l’altra, pel fet que “dóna conèixer una zona tan rica en tots els sentis com és la serra de Bellmunt Almenara”.

La marxa consisteix en una pedalada no competitiva de BTT que té com a objectiu compartir una jornada d’esport, de superació i diversió. El recorregut no estarà tancat per a la pedalada, de manera que caldrà vigilar amb altres possibles usuaris de la via, sobretot a les cruïlles, ha destacat Jordi Pedrós, president del Club Ciclista BTT Serra d’Almenara. S’aconsella als participants dur eines per fer front a qualsevol imprevist mecànic, així com telèfon mòbil i un o dos bidons amb aigua o altres refrescos freds.

Segons ha explicat Jordi Pedrós, els ciclistes podran optar entre tres circuits a escollir: la Ruta curta Open, de 20 kilòmetres, la Ruta mitjana Rally, de 45, i la Ruta llarga Marathon, de 70. Els recorreguts seran per la Serra de Bellmunt i la Serra d’Almenara, amb unes rutes plenes de camins, senders i corriols. Els participants descobriran racons i senders amagats de la zona, amb unes vistes espectaculars.

La sortida es donarà a les 8.30 hores des de la plaça del Mercat de Bellcaire i les places estan limitades a 350 inscrits. Els participants podran gaudir d’esmorzar i beguda a l’arribada, així com de servei de bar, massatge, dutxes i diferents obsequis, a més d’entrar en un sorteig.

 

 

 

Lleida, 1 de setembre de 2017

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat