Donem suport a la III Fira Salut i Benestar de Benavent de Segrià

Fira_Salut_Benavent_2016_001_SLI

Aquesta fira està adreçada a totes aquelles persones interessades en les teràpies naturals i la medicina convencional, hi trobaran tallers de la cura del cos i de la ment, així com xerrades i conferències sobre la pràctica d’una vida saludable

La Diputació de Lleida ha acollit aquest dilluns la presentació de la tercera Fira Salut i Benestar a Benavent de Segrià. L’acte de presentació ha comptat amb la participació del vicepresident quart, Jordi Latorre; de l’alcalde de Benavent de Segrià, Manel Català; del regidor de l’Àrea de Promoció Econòmica, Antoni Carré, i de la tècnica de l’ajuntament i responsable de la fira, Rosa Maria Guijarro.

La novetat en aquesta tercera edició és que s’ha tornat a organitzar la fira en dos dies, els 9 i 10 d’abril, i que s’han canviat les dates al calendari, ja que en les anteriors se celebrava el mes d’octubre. La fira és d’entrada lliure i gratuïta.  Totes les activitats es faran a la plaça de l’ajuntament i al casal cultural d’aquest municipi de la comarca del Segrià.

L’alcalde de Benavent de Segrià, Manel Català, ha explicat que es tracta d’una fira adreçada a totes les persones interessades en la pràctica d’una vida saludable, s’han organitzat activitats i jornades tècniques per fomentar la salut personal i col·lectiva, així com el benestar físic i mental basat en les teràpies naturals.

El vicepresident quart, Jordi Latorre, ha indicat que la Diputació de Lleida dóna suport a fires i esdeveniments que es caracteritzin per la seva especialització i diferenciació, com és en aquest cas.

El certamen comptarà amb diferents espais que oferiran als visitants xerrades de professionals i comerciants del sector de la salut i del benestar, com jornades tècniques, col·loquis, espais que ofereixen tractaments, productes d’alimentació, agrobotigues, bellesa o artesania, entre altres.

El regidor Antoni Carré ha indicat que en aquesta tercera edició s’ha ampliat la zona d’expositors situats en una carpa instal·lada a la plaça de l’ajuntament (un total de 50 expositors) amb parades d’artesania, de productes naturals, de productes elaborats a mà, productes d’alimentació sana, de cura del cos, de cura del medi ambient, de reciclatge, de nova tecnologia  i d’eficiència energètica.

Així com també s’han ampliat el nombre de tallers i xerrades organitzades al casal cultural. En total, s’han previst onze xerrades durant el dissabte i el diumenge. Com a novetat d’aquesta edició, Carré ha ressaltat també un conjunt d’activitats infantils com els tallers per a nens i una zona de jocs de fusta gegants.

Els organitzadors de la fira destaquen la conferència de dissabte 10 d’abril a les 11 hores del doctor Joan Viñas sobre la “Importància de la bioètica en medicina”, on exposarà el paper de l’ètica mèdica en l’exercici de la medicina i en la recerca biomèdica pel bé dels malalts i per millorar la qualitat de la medicina.

Lleida, 4 d’abril de 2016

 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat