Donem suport a la Fira d’Algerri, que s’avança al mes de maig

Fira_Algerri_001_SLI

La Diputació de Lleida ha acollit aquest dimarts la presentació de la quarta edició de la Fira d’ Algerri

 

La quarta edició de la fira comptarà amb un mercat d’oficis artesans i una jornada sobre salut com a principals novetats

 Els organitzadors han avançat la celebració de la fira per oferir amb majors garanties els diversos atractius del certamen i del poble d’Algerri

La Diputació de Lleida ha acollit aquest dimarts la presentació de la quarta edició de la Fira d’ Algerri, que se celebrarà el diumenge 8 de maig.

El diputat de la comarca de la Noguera, Eloi Bergós, ha participat en aquesta presentació juntament amb l’alcalde de la localitat, Miquel Plensa; el segon tinent alcalde, Eusebi Davui, i la regidora de Cultura, Rosa Maria Torras.

Tal i com ha indicat el diputat Eloi Bergós, la Diputació de Lleida segueix col·laborant amb les fires que s’organitzen arreu del territori, ja que posen en valor els nostres pobles i fan que la gent els conegui i els visiti.

En aquesta edició, els organitzadors han canviat les dates de celebració de la fira, abans es feia al juliol i ara al maig, per tal de poder oferir amb majors garanties els diversos atractius de la fira i del poble d’Algerri.

La inauguració anirà a càrrec de la Consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, Meritxell Serret, a les 11 hores.

L’alcalde d’Algerri, Miquel Plensa, ha assenyalat que l’objectiu de la fira d’aquest any és posar en valor el treball artesà, el benestar alimentari i la venda de productes de proximitat. Així doncs, la fira ofereix mostres d’oficis tradicionals a diferents escenaris del poble.

Durant la jornada, s’organitzaran diferents activitats, com la tercera Trobada de Puntaires i el segon Concurs de pintura ràpida a l’Espai Arts.

Com a novetat del programa, el diumenge a les 16.30 hores està prevista la primera Jornada de Salut, Agricultura i Alimentació que inclou dues conferències: la primera titulada “Per una agricultura sostenible”, a càrrec de Josep Bover i la segona la realitzarà la Pilar Sala amb el títol “Aplicació de les nostres flors a la dieta diària”.

També s’ha preparat un dinar de cuina slow food, elaborat amb productes de proximitat. En aquesta ocasió, el dinar l’elaborarà el restaurant La Mercè de Fontdepou.

Per cloure la quarta edició de la fira, la Coral Shalom cantarà “Fem camí” a l’església a les 19.30 hores.

Lleida, 4 de maig de 2016

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat