Donem suport a la 2a edició de la cursa dels Tres Tossals d’Alcoletge

Cursa_Tres_tossals_Alcoletge_WEB

Roda de premsa de presentació de la 2a Cursa Els 3 Tossals d’Alcoletge

Cursa_Tres_tossals_Alcoletge_SLI

Una cursa que combina l’esport amb l’animació musical del Festossal i que, aquest any, dobla la participació amb 750 corredors

Alcoletge organitza l’1 de juliol i per segon any consecutiu la Cursa Els Tres Tossals, que aquest any preveu la participació de 750 corredors.

Es tracta d’una cursa amb tres opcions: una caminada popular i dos recorreguts, un de 10 km, puntuable per la Lliga Ponent, i l’altre de 5,5 km. Tots tres amb la sortida programada a les 20.30 hores. El circuit transcorre pels tres tossals d’aquest municipi del Segrià: el Tossal dels Morts, el Tossal de la Nora i el Tossal de l’Agustinet i combina l’asfalt, els camins i els corriols.

Aquesta cursa, organitzada pel consistori i per l’Associació els Tres Tossals, es diferencia de la resta del calendari perquè paral·lelament es podrà gaudir d’animació musical i de batucada a càrrec del DJ Jordi Balagué i, a l’acabar, del Festossal amb Hotel Cochambre.

Com a novetat, el Centre la Immaculada de la Fundació Aspamis, entitat privada sense ànim de lucre, la finalitat de la qual és contribuir a la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitats intel·lectuals i físiques, i de llurs famílies, obre les portes als corredors per tal de poder participar també de la cursa.

A causa de les altes temperatures d’aquests dies, els organitzadors habilitaran sis pantalles d’aigua per refrescar-se i quatre punts d’avituallament.

Aquesta cursa compta amb la col·laboració de la Diputació de Lleida que, aquest dimecres, ha acollit la presentació als mitjans de comunicació. En la presentació hi han assistit el vicepresident tercer, Gerard Sabarich; el representant territorial d’Esports a Lleida, Joan Segura; el regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Alcoletge, Òscar Flores, i els responsables de la cursa, Robert Satorra i Òscar Ribera.

Sabarich ha felicitat l’ajuntament i els organitzadors per l’èxit aconseguit l’any passat manifestant el suport des del Patronat de Turisme a aquestes activitats esportives que ajuden a promocionar els nostres pobles, així com fomentar la natura, el paisatge, el turisme i l’esport.

En el mateix sentit s’ha manifestat Joan Segura, qui ha ressaltat que a les comarques de Lleida s’estan organitzant moltes curses però que, en aquest cas, la Cursa dels Tres Tossals d’Alcoletge combina esport amb un to més festiu com és el Festossal.

El regidor de l’Ajuntament d’Alcoletge, Òscar Flores, ha indicat que el proper dissabte serà un dia molt especial, ja que aquesta cursa s’està convertint en una marca pròpia que dona a conèixer tots els atractius d’aquest poble del Segrià, com el Centre d’Interpretació de la Guerra Civil i el conjunt monumental de les trinxeres.

Finalment, els organitzadors de la cursa, Robert Satorra i Òscar Ribera, han donat les gràcies al centenar de voluntaris que fa possible aquesta cursa. I han afirmat que estan molt contents de la gran acollida rebuda, per això, aquest any, esperen el doble de participants, 300 caminadors i 450 corredors.

Lleida, 28 de juny de 2017

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat