Donem suport a la 2a cursa donem Sang de Bellpuig

Donem_sang_SLI

La cursa se celebrarà diumenge 25 d’octubre i tindrà dos recorreguts, un de 10km i un altre de 5km

La Diputació de Lleida ha acollit aquest dilluns la presentació de la 2a edició de la Cursa Donem Sang, que organitza l’Associació de Donants de Sang a l’Urgell a la localitat de Bellpuig, amb la col·laboració de la Diputació de Lleida.

La roda de premsa ha comptat amb la presència del vicepresident tercer, Gerard Sabarich; de l’alcalde de Bellpuig, Salvador Bonjoch; del coordinador de l’Associació de Donants de Sang, Albert Torra, i de la presidenta de l’AMPA del col•legi Vedruna de Bellpuig, Rosa M. Salla.

La cursa tindrà lloc el diumenge 25 d’octubre i constarà de dos recorreguts: de 10km i de 5km. El punt de sortida de les dues curses serà el Circuit de Motocròs de Catalunya i ambdues transcorreran pels termes municipals de Preixana i Bellpuig.

Es tracta d’una cursa solidària i la única d’aquestes característiques, íntegrament dedicada a la donació de sang, que es fa a Catalunya. L’objectiu és potenciar l’esport entre els infants alhora que conscienciar la població més jove del fet de donar sang i de crear aquest hàbit.

L’any anterior, la cursa va superar els 400 participants. Enguany, es preveu superar aquesta xifra.

L’AMPA del col·legi de Vedruna de Bellpuig col·labora estretament per segona vegada amb l’organització de la cursa a través d’uns 50 voluntaris per tal de potenciar, de donar a conèixer i promoure el projecte que representa l’Associació de Donants de Sang. La Diputació de Lleida hi col·labora en els obsequis als participants.

Lleida, 19 d’octubre de 2015

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat