Donem suport a la 23a edició del Torneig Internacional de Futbol

Torneig_Bellpuig_001_SLI

Roda de premsa de presentació del 23è Torneig Internacional de Futbol Base de Bellpuig

Hi participaran un total de 38 equips de futbol base, catalans i estrangers, d’entre 5 i 18 anys

Bellpuig acollirà la 23a edició del Torneig Internacional de Futbol Base els dies 23, 24 i  25 de juny, un torneig consolidat i reconegut per la seva qualitat esportiva i per l’alta participació de clubs de futbol catalans i estrangers.

Aquest any, el torneig aplega 38 equips de les diferents categories, de debutants fins a cadets. En total, es diputaran 77 partits de futbol amb la participació d’uns 400 nens, de 5 fins als 18 anys. Hi participaran els següents clubs i escoles de futbol: Mollerussa, Ivars d’Urgell, Orgèl·lia, Fondarella, Balaguer, Tremp, Artesa de Segre, Mercedarios i Alpicat, a més de dos clubs de futbol d’Hongria i un d’Andorra.

La presentació de la 23a edició ha tingut lloc aquest dimarts a la Sala de Premsa de la Diputacio de Lleida amb la participació del vicepresident tercer, Gerard Sabarich; de l’alcalde de Bellpuig, Salvador Bonjoch; del representant territorial d’Esports a Lleida, Joan Segura; del delegat de la Federació Catalana de Futbol (FCF) a Lleida, Jordi Terés, i del representant de l’escola de futbol de Bellpuig, Andreu Balaguer.

En nom de la Diputació de Lleida, Gerard Sabarich ha assenyalat que aquest torneig de futbol internacional és el degà del futbol base a les comarques de Lleida, deixant palès  que des dels seus inicis aquest torneig ha rebut el suport de la corporació lleidatana, ja que forma en valors als nens i repercuteix molt positivament a nivell turístic i econòmic a Bellpuig i a la resta dels pobles de la comarca de l’Urgell.

L’alcalde de Bellpuig, Salvador Bonjoch, ha reconegut la tasca educativa i de formació de valors que l’escola de Bellpuig ha desenvolupat al llarg dels anys.

Tant el representant d’Esports, Joan Segura, com el delegat de la FCF a Lleida, Jordi Terés, han coincidit a felicitar els responsables de l’escola de futbol de Bellpuig i també al consistori per la seva llarga trajectòria plena d’èxits esportius i per la seva aposta  pionera en voler organitzar un torneig d’àmbit internacional a les comarques lleidatanes.

Per la seva part, el representant de l’escola de futbol de Bellpuig ha explicat que l’objectiu del torneig és compartir el món de l’esport amb altres clubs, així com promocionar l’esport base, tot gaudint d’un cap de setmana familiar i de lleure.

Lleida, 20 de juny de 2017

 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat