Diputació de Lleida, l’Associació Forestal Vall del Lord i municipis de la zona cerquen nous punts de col·laboració

Vall_de_Lord_06

Vall_de_Lord_03

Vall_de_Lord_01

El vicepresident Agustí Jiménez ha visitat aquesta setmana la zona acompanyat dels alcaldes de Guixers, Sant Llorenç de Morunys, i la Coma i la Pedra

 

El vicepresident Agustí Jiménez ha visitat aquesta setmana la Vall de Lord, on s’ha reunit amb els alcaldes de Guixers, Jordi Selga; Sant Llorenç de Morunys, Francesc Riu, i la Coma i la Pedra, Gerard Bajona, i amb l’Associació Forestal Vall del Lord. La trobada ha servit per comprendre millor la tasca de l’Associació i donar continuïtat i cercar nous punts de col·laboració amb la Diputació de Lleida.

 

Agustí Jiménez ha visitat diversos indrets de la regió de la Vall del Lord, i ha conegut de primera mà la feina que es fa des de l’Associació en la conservació i gestió sostenible dels boscos a la zona.

 

Els alcaldes han explicat al vicepresident de la Diputació les tasques de foment de pràctiques responsables en l’explotació i preservació dels recursos forestals; la sensibilització sobre la importància de la biodiversitat i els ecosistemes forestals a través de programes educatius, tallers i xerrades informatives, o la prevenció d’incendis forestals i la restauració d’àrees afectades.

 

Jiménez ha destacat la importància que tenen les explotacions forestals com a eina essencial per a garantir la salut i sostenibilitat dels boscos de les comarques de Lleida.

 

Lleida, 22 de setembre de 2023

 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat