Destinem 300.000 euros a l’Escorxador Municipal de Balaguer per mantenir la seva continuïtat

l’Escorxador Municipal de Balaguer

l’Escorxador Municipal de Balaguer

l’Escorxador Municipal de Balaguer

Es tracta de l’únic escorxador municipal que hi ha a la demarcació de Lleida

La Diputació de Lleida ha destinat 300.000 euros a l’Escorxador Municipal de Balaguer amb l’objectiu de mantenir la continuïtat d’aquesta instal·lació, que ara per ara és l’única que hi ha a les comarques lleidatanes.

Aquesta aportació s’ha fet per finançar diferents actuacions necessàries per adaptar-se i complir amb rigor amb les noves normatives sanitàries i per a l’adequació del moll de càrrega, actuació que actualment es troba en la fase final d’adjudicació.

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha visitat aquest dimecres aquesta instal·lació i ha explicat que des de la corporació s’ha fet aquesta aportació per poder mantenir obert i en funcionament l’únic escorxador municipal que hi ha a les comarques lleidatanes.

Reñé ha valorat la importància de mantenir aquesta instal·lació, ja que “a més de donar feina a més d’una vintena de treballadors directes, ofereix un servei a molts comerciants i carnissers que a l’hora d’oferir el seu producte volen treballar amb el bestiar viu que ells mateixos han seleccionat”.

L’alcalde i diputat provincial, Josep Maria Roigé, ha agraït la implicació i la col·laboració de la Diputació de Lleida, ja que “sense aquesta l’escorxador municipal no disposaria dels requisits necessaris per poder realitzar la seva activitats amb totes les garanties”.

Reñé ha visitat l’Escorxador Municipal, juntament amb l’alcalde de Balaguer, Josep Maria Roigé, i la diputada Maria Antònia Pubill, entre altres autoritats de la comarca.

Balaguer, 25 de febrer de 2015

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat