De premi IEI a candidata dels Gaudí

somcinema_2016_SLI

“El camí més llarg per tornar a casa”, dirigida per Sergi Pérez, és un dels quatre films nominats als VIII Premis Gaudí, que es lliuraran el pròxim 31 de gener

La pel·lícula “El camí més llarg per tornar a casa”, dirigida per Sergi Pérez i guanyadora del 1r Premi Arts Audiovisuals de l’Institut d’Estudis Ilerdencs (IEI), opta al Gaudí a la Millor Pel·lícula, juntament amb tres films més.

Aquest llargmetratge -escrit per Sergi Pérez, Eric Navarro i Roger Padilla i produït per Niu d’Indi- va rebre el 1r Premi Arts Audiovisuals de l’IEI a l’octubre de 2015.

El Premi Arts Audiovisuals creat per l’IEI està destinat a premiar llargmetratges de ficció de producció independent, d’autor, obres primeres realitzades per autors o productores, i que promoguin un cinema alternatiu, emergent i de nous talents.

La pel·lícula està nominada juntament amb “Barcelona, nit d’hivern”, “L’adopció” i “Un dia perfecte per volar” a la categoria de Millor Pel·lícula dels VIII Premis Gaudí, que es lliuraran el pròxim 31 de gener a l’Auditori Fòrum-CCIB en una gala retransmesa per Televisió de Catalunya i presentada per l’actriu Rossy de Palma.

Lleida, 21 de gener de 2016

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat