Custo Dalmau escull l’IEI per acollir un Pop Up Store

ORIvisita_custo_iei_05_editora_2_4993_0_1

ORIvisita_custo_a_liei_01_editora_2_4993_1

ORIvisita_custo_a_liei_03_editora_2_4993_2

ORIvisita_custo_a_liei_04_editora_2_4993_3

ORIvisita_custo_iei_editora_2_4993_4

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, i el director de l’Institut d’Estudis Ilerdencs (IEI), Josep Maria Solé i Sabaté, van rebre aquest dimarts el dissenyador Custo Dalmau al mateix IEI.

El dissenyador lleidatà va visitar les instal·lacions i les diferents sales d’exposició de l’IEI. Segons ha explicat el president de la Diputació de Lleida el dissenyador ha escollit l’IEI per fer un Pop Up Store Custo en una de les seves sales l’última setmana de novembre.

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha manifestat la seva satisfacció pel fet que Custo Dalmau hagi escollit l’IEI com un dels edificis més emblemàtics on desenvolupar aquesta activitat, ja que suposa una gran projecció de l’Institut d’Estudis Ilerdencs i de la ciutat de Lleida.

Per la seva part, el director de l’IEI, Josep Maria Solé i Sabaté, ha indicat que la moda també és cultura i que el fet que Custo Dalmau pugui fer aquesta activitat a una de les sales de l’IEI “ens projectarà culturalment”.

El concepte Pop Up consisteix en crear un espai efímer on es pot adquirir un producte concret en un temps limitat. En el cas de Custo Barcelona, els espais escollits es caracteritzen per ser edificis emblemàtics on es creen espais interactius i d’oci.

Custo Dalmau ha indicat que l’IEI és un edifici d’especial interès per plantejar la possibilitat d’obrir un Pop Up Store Custo.

Lleida, 23 de novembre de 2011

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat