La  Cursa de Sant Blai del Palau d’Anglesola arriba a la 2a edició amb un segon recorregut de 5 km

Cursa_Sant_Blai_2017_SLI

La cursa se celebrarà diumenge 29 de gener i els participants podran escollir entre un recorregut de 10 km o el més curt de 5 km

Una altra novetat és la vessant solidària, ja que els participants podran col·laborar amb la campanya Stargardt Go

La Diputació de Lleida ha acollit aquest dimarts la presentació de la primera Cursa de Sant Blai del Palau d’Anglesola, una prova que arriba a la segona edició amb la incorporació d’un nou recorregut de 5 km.

La cursa va néixer l’any passat amb un gran èxit de participació i els seus organitzadors han decidit ampliar-la amb la incorporació d’un recorregut més curt de 5 km, que se suma al de 10km.

Aquesta és una de les novetats que s’han presentat en la roda de premsa que ha acollit la corporació lleidatana i en la que han participat la vicepresidenta segona de la Diputació de Lleida, Rosa Pujol; l’alcaldessa del Palau d’Anglesola, Montserrat Meseguer, i el regidor d’esports del consistori, Joan B. Pou.

La vicepresidenta segona de la Diputació de Lleida, Rosa Pujol, ha explicat que des de la corporació donen suport a curses i esdeveniments esportius que promocionen la salut i els valors, alhora que donen a conèixer el territori.

Una altra de les novetats que incorpora la cursa en aquesta segona edició és la vessant solidària, ja que totes les persones que vulguin podran col·laborar amb la campanya Stargardt Go, un projecte per a la investigació clínica de malalties degeneratives de la retina, tal i com ha explicat l’alcaldessa del Palau d’Anglesola, Montserrat Meseguer.

Meseguer també ha assenyalat que el gran èxit de participació de l’any passat ha fet que en aquesta edició augmentin fins a 500 el nombre de participants entre les dues curses.

El regidor d’esports, Joan B. Pou, ha explicat que el circuit es caracteritza per l’escàs desnivell, la qual cosa permet als corredors aconseguir la seva millor marca personal. Es tracta d’un circuït pla amb un 90% d’asfalt i un 10% de camí de terra, que transcorre pels carrers i camins del Palau d’Anglesola.

En l’organització de la cursa hi col·laboren un centener de voluntaris.

 

Lleida, 17 de gener de 2017

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat