Cursa Aèria de F1 a l’aeroport de Lleida-Alguaire

ORIfoto_alguaire_1_editora_2_6381_0_1

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha assistit aquest diumenge al Lleida Air Challenge 2014, una cursa coneguda com la Fórmula 1 de l’aire que se celebra aquest cap de setmana a l’Aeroport de Lleida-Alguaire.

Es tracta de la primera vegada que una prova d’aquestes característiques se celebra fora dels Estats Units i en aquesta ocasió ha reunit una dotzena de pilots de quatre estats diferents.

Durant el matí i al marge de les curses pròpiament dites, els assistents també han pogut gaudir de diferents exhibicions i acrobàcies d’avions, a càrrec de l’Aeroclub Barcelona-Sabadell, dels Bombers de la Generalitat i dels avions de la Fundació Parc Aeronàutic.

L’esdeveniment està organitzat per la Taula Estratègica, Aeroports de Catalunya, els titulars dels drets de la Air Race F1 i l’Aeroclub Barcelona-Sabadell i compta amb la participació de la Diputació de Lleida, la Generalitat, i l’Ajuntament de Lleida.

Air Race 1 és l’única modalitat internacional de curses aèries en què les aeronaus participants competeixen simultàniament a velocitats de 400 km/h efectuant diverses voltes en circuits el·lipsoïdals d’uns vuit quilòmetres de longitud, resultant guanyador de la prova l’aparell que creua en primer lloc la línia d’arribada.

Alguaire, 1 de juny de 2014

Per a més informació: 
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
Cap de l’Àrea de Comunicació, Maricel Pujol
premsa@diputaciolleida.cat

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat