Curs de bioenergia al monestir d’Avinganya

Va reunir disset participants que van acabar la jornada fent una visita guiada al monument

El monestir d’Avinganya ha acollit recentment un taller de bioenergia dirigit per Irene Vinyes. Disset persones van aprofitar l’espai de la capella dels Montcada de l’antiga casa trinitària per trobar una estona de relaxació, tot canalitzant bé l’energia pròpia i del mateix espai singular. Posteriorment, molts dels assistents van fer una visita guiada al monument.

Des del mes d’abril el monestir d’Avinganya, propietat de la Diputació de Lleida, ha obert al públic de 10.30 a 13.30, els primers i tercers cap de setmana; per tant, els propers dies 21 i 22 d’aquest mes de desembre serà la darrera oportunitat de l’any 2019 per gaudir d’un dels espais emblemàtics del Baix Segre.

Situat a 30 quilòmetres al sud de Lleida, al terme municipal de Seròs i a 2 km d’aquest municipi en direcció a la Granja d’Escarp, és propietat de la Diputació de Lleida, i destaca per la torre andalusina del segle XI i la granja agropecuària del segle XII.

Es tracta del monument més important de tot el Segrià en descampat i un element clau per explicar la singularitat geogràfica i patrimonial del Baix Segre.

Lleida, 10 de desembre de 2019

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat