Corbins concentra en un dia el Festival Marges que arriba a la quarta edició

Marges_01

Marges_03

Marges_02

Se celebrarà el dia 2 de setembre, a la platgeta del parc del riu, amb les actuacions de Kris Tena, Guatatiboa i Compota de Manana

 

La vicepresidenta de l’IEI, Estefania Rufach; l’alcalde de Corbins i diputat, Jordi Verdú, i els organitzadors Pol Alonso i Aida Lesan, han presentat aquest dijous la quarta edició del Festival Marges de Corbins que se celebrarà el dia 2 de setembre, a la platgeta del parc del riu del municipi.

 

La novetat d’enguany és que l’organització ha concentrat les actuacions en una sola jornada que s’iniciarà a les 20.30 hores, amb l’actuació de Kris Tena que, acompanyada de Leyre Estruch, presentarà el seu primer àlbum autoeditat Game Girl. Seguirà l’actuació de Jessica Abu i Dj Ganja Loopa que, sota el nom de Guatatiboa, acostaran ritmes de funk, soul i els millors grooves en una barreja explosiva (22.00 hores). El festival finalitzarà amb la proposta de Compota de Manana, liderats per Erik Castillo, “una banda que va més enllà de la música llatina, amb una proposta divertida i transgressora”, segons ha explicat Pol Alonso. Els organitzadors han justificat la reducció del festival a un dia perquè volien renovar-lo, d’alguna manera, i aquesta era una manera de fer-ho.

 

Aida Lesan ha recordat que en les anteriors edicions del festival hi ha passat artistes com Judith Nederman o Anna Ferrer, entre d’altres i s’ha sumat a la reivindicació que ha fet Jordi Verdú de gaudir del paisatge i d’espais de trobada com els marges del municipi per organitzar activitats culturals com aquesta que res tenen a envejar a algunes que s’organitzen més a prop de les grans concentracions urbanes. És a dir, amb aquesta iniciativa local es volen reivindicar els marges com a terrenys fèrtils per a la música, posant la perifèria al centre.

 

Estefania Rufach ha posat en valor el fet que, municipis com Corbins siguin capaços de reinventar-se així com l’esforç que suposa per municipis petits l’organització d’activitats com aquesta que atrauen gent al poble i en potencien els seus atractius.

 

Com en anteriors edicions l’entrada al festival és gratuïta, prèvia inscripció via formulari, al telèfon 973 19 01 17 o presencialment a l’oficina de l’Ajuntament.

 

Lleida, 17 d’agost de 2023

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat