Contribuïm a la continuïtat del Palau de Gel de Vielha

Reñe_Serrano_Boya_001_SLI

El president de la Diputació de Lleia, Joan Reñé, s'ha reunit amb l’alcalde de Vielha, Juan Antonio Serrano, i el diputat Paco Boya.

A través d’un ajut del futur Pla d’Inversions extraordinàries i amb una aportació anual del Pla de finançament sostenible

La Diputació de Lleida garantirà la continuïtat del Palau de Gel de Vielha mitjançant l’aportació d’ajuts econòmics que permetin finançar les obres de condicionament de les instal·lacions.

Així ho ha comunicat el president de la Diputació de Lleia, Joan Reñé, a l’alcalde de Vielha, Juan Antonio Serrano, amb qui s’ha reunit aquest dimarts, juntament amb el diputat Paco Boya.

Reñé ha explicat que la corporació participarà econòmicament en la millora de l’equipament a través d’un ajut del futur Pla d’Inversions extraordinàries i amb una aportació anual del Pla de finançament sostenible.

L’alcalde de Vielha, Juan Antonio Serrano, ha explicat que el Palau de Gel és un equipament esportiu amb pista de patinatge i piscines cobertes que porta 23 anys en funcionament.

L’objectiu és reformar les instal·lacions per, en una segona fase, afavorir la gestió privada de la instal·lació.

D’altra banda, la Diputació de Lleida també col·laborarà econòmicament amb el Campionat d’Espanya Absolut de Patinatge Artístic sobre Gel 2016 que se celebrarà del 16 al 18 de desembre al Palau de Gel de Vielha.

Aquest campionat comptarà amb la presència de patinadors de la talla de Javier Fernández (campió del Món 2015 i 2016, quatre vegades campió d’Europa 2013, 2014, 2015, 2016 i varies vegades campió d’Espanya a les categories juvenil i veterà).

Lleida, 8 de novembre de 2016

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat