Concha Gómez rep el Premi de Pintura Viladrich de Torrelameu

PREMI PINTURA-3

La vicepresidenta segona de la Diputació, Estefania Rufach, ha participat en l’acte de lliurament d’uns guardons que també han premiat Melchor Balsera i Renato Ochoa

 

La vicepresidenta segona de la Diputcaió, Estefania Rufach, ha participat aquest diumenge en l’acte de lliurament del XVII Premi de Pintura Miquel Viladrich, celebrat al Centre Cívic de l’Ajuntament de Torrelameu.

 

Rufach ha estat acompanyada per l’alcalde, Carles Comes, per Miquel Plensa, president del Consell Comarcal de la Noguera, i per Divina Drudis, presidenta del Cercle de Belles Arts de Lleida, entre d’altres.

 

La vicepresidenta ha estat l’encarregada de lliurar el primer premi, dotat amb 4.000 euros, a Concha Gómez Vázquez, guanyadora del guardó per l’obra ‘Pareja de águilas’, un oli sobre llenç. El segon premi, dotat amb 2.000 euros i que ha estat per a Melchor Balsera Maldonado (per ‘Lazarus’), no s’ha lliurat en trobar-se absent el guardonat, mentre que el tercer premi, de 500 euros, l’ha rebut Renato Ochoa (per ‘Rising in Red’) de mans de Miquel Plensa.

 

Estefania Rufach ha aprofitat la seva intervenció per felicitar els organitzadors d’un premi que té caràcter bianual i que “s’ha obert a nivell internacional”, tot destacant la tasca de l’Ajuntament de Torrelameu per “continuar mantenint la memòria d’un dels seus fills més il·lustres i reconeguts mundialment, Miquel Viladrich”, així com la del Cercle de Belles Arts de Lleida, per la seva feina en benefici de la cultura de les terres de Lleida. Per tot plegat, la vicepresidenta ha reiterat el compromís de la Diputació com a agent de dinamització cultural i la implicació de l’Institut d’Estudis Ilerdencs amb el Premi Viladrich.

 

Torrelameu, 27 d’octubre de 2019

 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat