Comunicat de la Diputació de Lleida

Comunicat_Reñé_SLI

A raó de les diligències judicials practicades aquest dimarts a la seu de la Diputació de Lleida, el seu president, Joan Reñé, ha comparegut en roda de premsa aquesta tarda per manifestar que l’actuació de la Diputació de Lleida ha estat en tots i cadascun dels procediments de contractació, transparent, pública i ajustada a dret, i així ho ratifiquen els informes favorables de la intervenció i la secretaria general.
‘La meva conducta personal i institucional ha estat i és irreprotxable i mai he rebut comissions ni he actuat en benefici de ningú. Ja ho vaig dir així i aquí fa justament tres anys. He col·laborat en tot i per a tot amb la justícia i prego celeritat en la investigació i resolució del procediment per poder així acreditar la meva honestedat’, ha dit Reñé acompanyat dels vicepresidents de la institució.

El president ha afegit que ‘no és la primera vegada que ens trobem en aquesta situació. Hi ha un interès per desacreditar la meva honorabilitat i la dels meus equips; i crec que tant jo com molta gent pot acreditar que la nostra voluntat és només la de servei a la comunitat, a les terres de Lleida i al país.
La Diputació de Lleida agraeix les moltes mostres de suport rebudes al llarg del dia d’avui i reprendrà aquest dimecres l’agenda institucional.

Vídeo de la compareixença del president Joan Reñé

Lleida, 2 d’octubre de 2018

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat