Col·laborem un any més amb la Campanya Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple

Mulla't_002_WLa Diputació col•labora un any més amb la Campanya Mulla’t per l’Esclerosi MúltipleEB

La Diputació col•labora un any més amb la Campanya Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple

Mulla't_002_SLI

 

L’acte central a Lleida se celebrarà diumenge, 9 de juliol a les piscines del Secà de Sant Pere

El president de la Diputació de Lleida i l’alcalde de Lleida han agraït la tasca desenvolupada per la Fundació Esclerosi Múltiple i per la Conxita Tarruella, que anuncia que deixa la vicepresidència de la Fundació

 Més de 100 piscines a les comarques lleidatanes participaran activament aquest any a la campanya Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple que des de fa 24 anys impulsa la Fundació Esclerosi Múltiple amb la col·laboració de la Diputació de Lleida.

L’acte central a Lleida se celebrarà a les piscines del Secà de Sant Pere, on milers de lleidatans es mullaran i es banyaran per solidaritzar-se amb les 7.000 persones que pateixen aquesta malaltia a Catalunya.

La Diputació de Lleida ha acollit aquest dijous la presentació de la nova edició del Mulla’t, que ha comptat amb la participació del president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé; de l’alcalde de Lleida, Àngel Ros, i de la vicepresidenta de la Fundació Esclerosi Múltiple a Catalunya, Conxita Tarruella.

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha agraït a la Fundació Esclerosi Múltiple i en especial a la Conxita Tarruella la gran tasca que desenvolupen des de fa tants anys. Reñé ha destacat la gran implicació de la societat catalana en accions solidàries com el Mulla’t, que a més és la segona més important de Catalunya.

Reñé ha finalitzat la seva intervenció remarcant que les institucions “es comprometen en actes solidaris com aquest que són els que ens enriqueixen com a comunitat”.

Per la seva part, l’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha  fet un reconeixement a la tasca de la Conxita Tarruella i ha explicat que l’Ajuntament s’ha implicat en aquesta acció solidària participant amb les piscines municipals i en especial des de la del Secà de Sant Pere, que acollirà l’acte central.

“Serà un dia en el que les persones es mullaran en el sentit físic i també moral al servei de les persones que pateixen Esclerosi Múltiple”, ha afegit Ros.

El Mulla’t del pròxim 9 de juliol serà un dia festiu i lúdic, ple d’activitats per a tota la família amb inflables, animació musical i altres activitats sorpresa, segons ha explicat Tarruella, qui ha anunciat que aquest serà el seu darrer Mulla’t com a cara visible, ja que deixarà la vicepresidència de la Fundació per donar pas a altres persones.

Tarruella ha explicat que el Mulla’t “és una campanya de sensibilització i la principal acció recaptadora de fons de la Fundació per mantenir els hospitals i els centres de rehabilitació que tenim, com el de Lleida, que ha comptat amb el suport de la Diputació”.

Una altra forma de col·laborar amb aquesta acció és mitjançat la compra d’ampolles d’oli OleAurum, elaborat per petits productors catalans units sota la marca Olis de Catalunya. Per cada ampolla d’oli venuda als supermercats col·laboradors es cedirà un euro a la Fundació Esclerosi Múltiple. Condis, Bon Preu, Caprabo, Sorli, Supsa, Valvi, Carrefour, El Corte Inglés i Supermercats Michelangelo són els supermercats on es vendrà aquest oli.

Una altra empresa que hi col·labora amb un percentatge de la venda dels seus productes és La Sirena, que cedirà entre el 29 de juny i el 12 de juliol a la Fundació Esclerosi Múltiple el 20% del preu de l’amanida de quinoa i búrgul, sorbet de maduixa amb iogurt i smoothie antiox.

D’altra banda, la FEM, gràcies a una col·laboració amb la distribuïdora Filmax, impulsa la projecció de la pel·lícula ‘100 metros’ als cicles de Cinema a la fresca dels municipis. El film, protagonitzat per Dani Rovira, està inspirat en Ramon Arroyo, una persona amb esclerosi múltiple que va acabar una ironman. Fins al moment han confirmat els ajuntaments d’Arbeca, Almenar i Torregrossa.

 

Lleida, 29 de juny de 2017

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat