Col•laborem un any més amb FiraTàrrega

Inauguracio_Fira_Tarrega_2016 WEB

La corporació, que forma part del patronat de la fira, aporta 120.000 euros

La Diputació de Lleida ha col•laborat un any més amb FiraTàrrega amb una aportació de 120.000 euros amb l’objectiu de donar suport a un esdeveniment que representa un motor econòmic molt important i estratègic per a la ciutat, la comarca i el conjunt de les terres de Lleida.

La corporació lleidatana és membre del Patronat de FiraTàrrega des del moment de la seva constitució l’any 1981 i ha mantingut el seu suport per impulsar el talent i la producció cultural del país.

El president Joan Reñé i la vicepresidenta segona Rosa Pujol han participat a la inauguració oficial, presidida pel Conseller de Cultura, Santi Vila, i amb l’alcaldessa de Tàrrega, Rosa Perelló.

FiraTàrrega 2016 ha començat aquest dijous amb un espectacle de carrer itinerant de la mà de la companyia francesa Artonik, “The Colour of Time”, i s’allargarà fins al proper diumenge dia 11 de setembre.

Per al president de la Diputació de Lleida, FiraTàrrega compta amb un prestigi que és el resultat d’un treball rigorós i continuat, que la converteix en única a Catalunya.

En la seva intervenció, Rosa Pujol ha afegit que les fires són elements imprescindibles de creixement i referents per a un país.

Un total de 57 companyies nacionals i internacionals participaran a la fira, amb un total de 263 sessions en 26 espais d’exhibició.

Tàrrega, 8 de setembre de 2016

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat