Col•laboració entre la Diputació i la COELL per donar suport als emprenedors

ORIrene_signant_el_conveni_editora_2_5990_0_1

El president de la Diputació, Joan Reñé, i el president de la Confederació d’Organitzacions Empresarials de Lleida (COELL), Joan Simó, han signat aquest dimecres un conveni entre les dues institucions per donar recolzament als emprenedors de la xarxa de CEIs.

L’objecte del conveni és regular la col•laboració entre el CEEILleida i la COELL en l’assessorament als emprenedors que han estat recolzats per la Xarxa de Centres d’Empreses Innovadors de les comarques de Lleida, en fase de creació i consolidació d’empresa.

Així, els dos organismes es comprometen a prestar l’assistència tècnica necessària als nous emprenedors que, un cop presentats els seus projectes empresarials a qualsevol membre de la xarxa de CEI’s, posin en marxa la seva iniciativa empresarial.

En aquestes accions hi participaran els tècnics del CEEILleida i els responsables dels serveis administratius, laborals, fiscals i d’assessoria jurídica de la COELL.

Les tasques d’assessorament que el CEEILleida i la COELL realitzin amb les persones emprenedores continuaran una vegada s’hagi posat en marxa el negoci, mitjançant l’execució d’accions de suport i formació necessàries, que es portaran a terme, sempre que sigui possible, a les instal•lacions del CEEILleida o de qualsevol dels Centres d’Empreses Innovadores.

Lleida, 3 de juliol de 2013

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat