Col·laborem un any més amb la 26a Fira de Teatre de Titelles de Lleida

Padilla_Fira_Titelles_SLI

La corporació aporta 6.000 euros a la fira a través de l’Institut d’Estudis Ilerdencs (IEI)

El vicepresident primer de la Diputació de Lleida, Miquel Padilla, ha participat aquest dimarts en la presentació de la 26a Fira de Teatre de Titelles que se celebrarà a la ciutat de Lleida els dies 1, 2 I 3 de maig.

Durant la seva intervenció, Padilla ha ressaltat el valor històric de la fira, que en 25 edicions ha comptat amb la presència de més de 500 companyies, 130 de les quals internacionals. “Aquestes dades demostren el gran impacte cultural de la Fira de Titelles, que és un referent a l’Estat espanyol i té un gran prestigi internacional”, ha indicat Padilla.

La corporació aporta 6.000 euros a la fira a través de l’Institut d’Estudis Ilerdencs (IEI) en suport a aquest certamen “internacional, professional, solidari i adreçat a públic de totes les edats”.

La Fira de Titelles de Lleida acollirà 23 companyies i es preveu la presència de 150 programadors i de 35.000 espectadors.

La nova edició de la Fira de Teatre de Titelles s’ha presentat aquest dimarts i ha comptat amb la participació del vicepresident primer de la Diputació de Lleida, Miquel Padilla; l’alcalde de Lleida, Àngel Ros; els codirectors de la fira, Oriol Ferré i Elisabet Vallvé; el director dels Serveis Territorials de Cultura a Lleida, Josep Borrell, i la regidora de Cultura de l’Ajuntament de Lleida, Montse Parra.

Lleida, 31 de març de 2015

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat