Col·laborem un any més amb el concert solidari Mamapop per a la recerca contra el càncer de mama

Mamapop_2015_001_SLI

Mamapop_2015_003_SLI

El concert se celebrarà el 14 de novembre a l’Auditori Municipal Enric Granados i repassarà en dues sessions algunes de les més conegudes bandes sonores de pel·lícula

Per segon any consecutiu, la recaptació anirà destinada a un projecte de recerca científica de l’IRB-Lleida relacionada amb el càncer de mama

Les bandes sonores de diferents pel·lícules seran aquest any les protagonistes del concert solidari de Pop Rock amb l’acompanyament de l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell, Mamapop. Aquest esdeveniment s’organitza amb l’objectiu de recaptar fons per a un projecte de recerca científica de la variant HER2 de càncer de mama que investiga l’Associació Mamapop amb l’Institut de Recercà Biomèdica (IRB) de Lleida.

Per segon any consecutiu, la Diputació de Lleida se suma al projecte que vol sensibilitzar i mobilitzar la societat envers el càncer de mama, utilitzant la música com a motiu de trobada.

El projecte s’ha presentat aquest dijous en roda de premsa i ha comptat amb la participació del president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé; del president del Comitè Organitzador de Mamapop, Manel Simon, i de l’alcalde de Lleida, Angel Ros. També han estat presents la presidenta de l’Associació de Dones Intervingudes de Mama (ADIMA), Digna de Torres, i el president de l’Associació Espanyola Contra el Càncer Lleida (AECC), Manuel López.

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha manifestat la seva satisfacció per col·laborar en aquest esdeveniment altruista i ambiciós que té la música com a nexe d’unió. “Des de la Diputació no som ni cecs ni sords a la realitat que ens envolta i ens posem a disposició i col·laborem en aquest esdeveniment perquè assoleixi el màxim èxit i ajudi a la recerca i prevenció del càncer de mama”, ha afirmat Reñé.

També ha afegit que es tracta d’un esdeveniment creat i organitzat a Lleida, però amb la voluntat de ser exportat en futures edicions.

El president del Comitè Organitzador de Mamapop, Manel Simon, ha destacat la importància de la detecció precoç per augmentar el percentatge de supervivència i l’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha indicat que aquest esdeveniment uneix ciència, art i solidaritat.

El concert se celebrarà el pròxim 14 de novembre a l’Auditori Municipal Enric Granados i com a novetat, aquest any, s’han programat dues sessions, una a les 19 hores i una altra a les 22 hores per superar els 11.040 euros que es van recaptar en l’edició anterior.

La iniciativa està organitzada i coordinada per l’Associació Espanyola Contra el Càncer Lleida (AECC), l’Associació de Dones Intervingudes de Mama (ADIMA), DracMagic Events, l’Escola de Música l’Intèrpret i TolMusic Pro, i compta amb la col·laboració de la corporació lleidatana i l’Ajuntament de Lleida.

L’edició d’enguany reunirà una orquestra de 36 músics de diferent procedència que interpretaran les bandes sonores de pel·lícules com “Titanic”, “Dirty Dancing”, “Flashdance” o “Grease”, entre d’altres.

Lleida, 8 d’octubre de 2015

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat