Col·laborem per l’entrada en servei dels pisos socials del Bisbat de Lleida

Llars al Bloc del Seminari

Reñé: “Amb aquesta obra no se soluciona el problema, però si ens marca el camí per treballar tots junts intentant minimitzar-lo”

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha destacat com un exemple de compromís comunitari els pisos socials del Bisbat de Lleida que han entrat en servei aquest dissabte per donar estada a famílies que han patit un desnonament.

“El que ens enriqueix es veure com tota la comunitat hi ha participat i ha fet realitat aquesta proposta que en el seu dia va fer el Bisbe de Lleida, Joan Piris. Hi han col•laborat voluntaris, professionals, empreses i també les institucions posant en valor un projecte que permetrà ajudar a aquelles famílies que ho necessiten. Amb aquesta obra no se soluciona el problema, però si ens marca el camí per treballar tots junts intentant minimitzar-lo”.

La Diputació de Lleida ha aportat 200.000 euros a la rehabilitació de les Llars del Seminari, que estan ubicades al carrer Maragall número 3 de la ciutat de Lleida en un edifici de quatre plantes amb 19 pisos i una sala comuna amb despatxos amb un espai per a la treballadora social.

Lleida, 11 d’abril de 2015

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat