Col·laborem en una jornada europea de debat sobre el Corredor Mediterrani

[RoyalSlider Error] No post attachments found.

Es tracta de la “First FERRMED-CZF-EU Core Net Cities Tribune”, que se celebra aquest dimarts a Barcelona, amb destacats representants institucionals

La Diputació de Lleida col·labora en una jornada de debat sobre el Corredor Mediterrani que se celebra aquest dimarts a la Sala Pau Gil del Recinte Modernista de l’Hospital de Sant Pau, a Barcelona. A més, el diputat Antoni Villas hi assistirà en representació de la corporació provincial.

Es tracta de la “First FERRMED-CZF-EU Core Net Cities Tribune”, en què es durà a terme una completa anàlisi sobre l’estat de la qüestió amb el Corredor Mediterrani (inclòs el ramal Barcelona-Tarragona-Lleida-Saragossa), així com sobre les propostes d’accions futures, per a una major promoció de connexions “intel·ligents” entre les principals ciutats en l’àmbit del transport i la logística.

La inauguració de la jornada estarà presidida per l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, i el president de FERRMED, Joan Amorós, entre altres destacats representants institucionals.

Cal recordar que la col·laboració de la Diputació amb FERRMED s’ha materialitzat també en projectes anteriors per identificar totes les potencialitats logístiques de les terres de Lleida davant les possibilitats que s’entreveuen amb la construcció del futur corredor i la saturació dels ports del Mediterrani. En aquest sentit, l’objectiu comú és posicionar avantatjosament les comarques lleidatanes com a centre d’entrada i distribució de mercaderies procedents de l’Àsia i amb destinació al centre i al nord d’Europa.

Lleida, 26 de gener de 2015

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat