Col·laborem amb la 14a Fira d’Artistes i Activitats Tradicionals de Tàrrega

ORIfoto_presentacio14ena_fira_dartistes_de_tarrega_editora_2_5632_0_1

Es tracta d’un dels principals aparadors de l’art, el disseny i l’artesania de les comarques de Ponent, que s’ha presentat aquest dijous a la sala de premsa de la Diputació de Lleida, amb la participació de l’alcaldessa de Tàrrega, Rosa M. Perelló i el regidor de Promoció Econòmica i Fires de l’Ajuntament de Tàrrega, Carles Pasqual.

En representació de la Diputació, hi ha assistit el vicepresident quart de la Corporació, Josep Ibarz, que ha senyalat el dinamisme d’aquesta mostra i la contribució que fa a l’economia de la comarca de l’Urgell i, en especial, a la ciutat de Tàrrega, com a característiques destacables.

Durant la presentació, l’alcaldessa del municipi, Rosa M. Perelló, ha posat de relleu l’alt nombre d’expositors que hi prendran part, (un total de 120), així com també el fet que l’edició d’aquest 2012 tingui quatre jornades, una més, “la qual cosa fa pensar que s’assoliran els 20.000 visitants” ha dit Perelló.

La proximitat de les festes nadalenques és un factor que afavoreix l’afluència de públic en aquesta fira, que concentra expositors vinguts majoritàriament de Catalunya- un 20% són artistes locals-, però també d’altres indrets de l’Estat espanyol i de França.

Al llarg de quatre jornades, s’hi posaran a la venda articles vinculats amb la pintura, el dibuix, la ceràmica, l’escultura, el vidre, l’orfebreria, la joieria, la fotografia, les arts gràfiques, la restauració de mobles, l’interiorisme, les manualitats i el sector tèxtil. També hi seran presents els productes d’alimentació artesanals.

Per donar cabuda a l’àmplia oferta, Tàrrega habilitarà 2.500 m2 d’exposició repartits entre l’Espai Fassina, l’Espai MerCAT i la plaça de les Nacions sense Estat.

Al marge de l’àmbit expositiu, es realitzaran diferents activats en paral·lel, com ara tallers de cuina, de patchwork infantil, de pintura o de sabó, entre altres, així com també degustacions de productes alimentaris.

Podeu consultar més informació a www.tarrega.cat

Lleida, 28 de novembre de 2012

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat