Col·laborem amb la 12a edició de la Cursa de l’Oli de les Borges Blanques

Presentacio_cursa_Oli_001_WEB

Presentació de la 12a Cursa de l'Oli de les Borges Blanques

Presentacio_cursa_Oli_001_SLI

Presentació de la 12a Cursa de l'Oli de les Borges Blanques

La Diputació de Lleida ha acollit aquest divendres la presentació de la 12a edició de la Cursa de l’Oli de les Borges Blanques, que se celebrarà el pròxim diumenge 18 de gener.

L’acte ha comptat amb la participació del diputat Antoni Villas; de l’alcalde de les Borges Blanques, Enric Mir; del regidor d’Esports de l’Ajuntament de les Borges Blanques, Francesc Mir, i del president del Club Atlètic Borges i director de la cursa, Xavier Sahuquillo.

La cursa transcorre per un circuit de 10,360 km que combina trams urbans amb camins entre oliveres.

El diputat Antoni Villas ha destacat que es tracta d’una cursa que s’emmarca dins la Fira de l’Oli diversificant encara més l’oferta que ofereix les Borges Blanques el cap de setmana del 17 i 18 de gener.

Els organitzadors confien assolir els 800 atletes inscrits, xifra límit que han establert per aquesta cursa popular que vol cuidar els participants i oferir una carrera de qualitat, segons ha explicat el president del Club Atlètic Borges i director de la cursa, Xavier Sahuquillo.

L’alcalde de les Borges Blanques, Enric Mir, ha indicat que es tracta d’un esdeveniment important pel municipi en la seva doble vessant, tant esportiva com econòmica”.

Els tres corredors de la general de cada categoria, locals i equips que acabin en primera posició rebran un trofeu. Com a novetat d’aquesta edició els organitzadors obsequiaran als guanyadors de la prova en les modalitats masculina i femenina amb el seu pes en oli.

Aquest any també col·laboren amb la Fundació Síndrome de Dravet, de forma que els atletes que vulguin poden fer una doble inscripció solidària per ajudar aquesta entitat que treballa per finançar la investigació de fàrmacs útils per aquesta malaltia.

La cursa està organitzada pel Patronat Fira de les Garrigues, l’Ajuntament de les Borges Blanques i el Club Atlètic Borges i compta amb la col·laboració de la Diputació de Lleida.

Lleida, 9 de gener de 2015

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat