Col·laborem amb el Gran Recapte d’Aliments

Reñe_lliurament_oli_Banc_Aliments_002_SLI

La Diputació de Lleida ha lliurat 5.000 ampolles d’oli al Banc dels Aliments en el marc de la campanya del Gran Recapte d’Aliments

Reñe_lliurament_oli_Banc_Aliments_001_SLI

La Diputació de Lleida ha lliurat 5.000 ampolles d’oli al Banc dels Aliments en el marc de la campanya del Gran Recapte d’Aliments

Aquest és el cinquè any consecutiu que la corporació lleidatana lliura 5.000 ampolles d’oli al Banc dels Aliments

La Diputació de Lleida ha lliurat 5.000 ampolles d’oli al Banc dels Aliments en el marc de la campanya del Gran Recapte d’Aliments, que organitza aquesta entitat aquest divendres i dissabte, 25 i 26 de novembre.

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, juntament amb el president de la Denominació d’Origen Garrigues (DOG), Enric Dalmau, ha entregat aquest divendres les ampolles d’oli al president del Banc dels Aliments, Joan Saura, qui ha agraït aquesta donació.

Reñé va adquirir aquest compromís l’any 2012 amb el llavors president del Banc dels Aliments de Lleida, Josep M. Forné. El president ha manifestat la seva satisfacció per poder participar cada any amb aquesta aportació en col·laboració amb la DO Garrigues.

“L’oli és un dels elements que ens és propi i que produïm a les nostres terres, motiu pel qual vam adquirir el compromís de cobrir les necessitats d’aquest producte”. Reñé ha agraït la gran tasca que desenvolupa el Banc dels Aliments per donar resposta a les famílies més desfavorides.

Per la seva part, el president de la Denominació d’Origen Garrigues (DOG), Enric Dalmau, ha afirmat que “és un orgull poder col·laborar amb aquesta iniciativa, ja que és bàsic que les persones tinguin una alimentació correcta”.

El president del Banc dels Aliments, Joan Saura, ha agraït el lliurament de les 5.000 ampolles d’oli, que “cobreixen una de les principals necessitats que tenim, ja que és un dels productes bàsics que estem demanant”.

El Banc dels Aliments és una de les entitats de caire social amb les que la Diputació de Lleida manté convenis de col·laboració per donar suport al desenvolupament de les seves activitats per als col·lectius més desafavorits.

Lleida, 25 de novembre de 2016

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat