Col·laboració amb la Seu d’Urgell

Trobada_Reñe_Batalla_001_SLI

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé amb l'alcalde de la Seu d'Urgell, Albert Batalla

La vocació de la Diputació de Lleida és donar suport als ajuntaments per tal que puguin afrontar la despesa del dia a dia i alhora desenvolupar nous projectes garantint els serveis de qualitat de tots els lleidatans.

Per això ofereix diferents línies d’ajuts i col·laboracions que fan possible la planificació i execució de projectes de diferents àmbits als consistoris. Un exemple és l’Ajuntament de la Seu d’Urgell amb qui la corporació lleidatana manté diferents línies de suport econòmic en projectes sanitaris, esportius o turístics.

La Diputació de Lleida ha col·laborat amb la millora de la qualitat assistencial a la Fundació Sant Hospital de la Seu d’Urgell, amb la promoció de diferents proves esportives d’àmbit internacional que acull la instal·lació del Parc del Segre o amb campanyes d’àmbit turístic, entre d’altres.

La setmana passada, el president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, va mantenir una trobada amb l’alcalde de la Seu d’Urgell, Albert Batalla, per tractar diferents línies de col·laboració institucional, com la promoció turística, i d’altres temes administratius.

Lleida, 1 de març de 2016

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat