Cloenda del 18è Congrés de la Federació de Fires de Catalunya

ORIcloenda_congres_de_fires_de_catalunya_01_editora_2_5000_0_1

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha presidit aquest divendres la cloenda del 18è Congrés de la Federació de Fires de Catalunya, que en aquesta edició ha portat per títol “Les fires, com gestionar la incertesa”.

En la seva intervenció, el president de la Diputació de Lleida ha indicat que “les fires han estat un dels principals protagonistes de la transformació econòmica d’aquest país i un element d’ordenació econòmica, de foment de la competitivitat i de reequilibri territorial”. També ha afegit que “tots aquests conceptes, a les terres de Lleida, per les seves característiques econòmiques i demogràfiques, tenen una especial rellevància”.

El president de la Diputació ha explicat que properament la corporació presentarà la Guia de fires 2012 que elabora el Patronat de Promoció Econòmica amb la informació de les diferents mostres que se celebraran a les comarques de Lleida, del Pirineu i de l’Aran.

El president de la Diputació de Lleida ha finalitzat el seu discurs felicitant i agraint el treball que realitza la Federació de Fires de Catalunya.

El Congrés que s’ha celebrat a Lleida ha reunit representants de fires de tot Catalunya per tal de debatre i reflexionar sobre el món firal, el present i el futur, i com adaptar-se als nous temps de crisi.

Lleida, 25 de novembre de 2011

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat