Cloenda de l’exposició de la sisena edició del Premi de Belles Arts Sant Jordi dels Països Catalans

ORIfoto_cloenda_exposicio_de_belles_arts_sant_jordi_editora_2_4817_1_1

La vicepresidenta de la Fundació Pública Institut d’Estudis Ilerdencs (IEI), Rosa Pujol, ha presidit aquest divendres, dia 22 de juliol de 2011, la cloenda de l’exposició del Premi de Belles Arts Sant Jordi dels Països Catalans en la seva modalitat d’escultura. A l’acte, també hi han participat el president de la Fundació Perelló, Jaume Perelló, i els alcaldes de Torrefarrera i Bellpuig, Jordi Latorre i Salvador Bonjoch, respectivament.

El premi està convocat per la Fundació Perelló, amb seu a Bellpuig, i compta amb la col·laboració de la Diputació de Lleida, de l’IEI, dels ajuntaments de Torrefarrera i de Bellpuig i del Consell Comarcal de l’Urgell. El seu objectiu és la promoció i la difusió de l’art, a partir del suport al treball dels artistes en les arts tridimensionals i pictòriques.

Aquest premi va néixer l’any 2001 amb caràcter bianual i amb dues modalitats a concurs, la d’art tridimensional i la de pintura. En canvi, actualment, s’intercalen les temàtiques en cada anualitat. Aquest any la convocatòria s’ha dedicat a l’art tridimensional, mentre que l’any 2012 correspondrà a la modalitat de pintura.

El guanyador de la sisena edició del Premi de Belles Arts Sant Jordi dels Països Catalans es va fer públic el passat dia 30 d’abril de 2011 i va ser Genís Aymerich per l’obra ‘Interseccions espontànies’. Aquesta peça ha estat exposada fins aquest divendres a la Sala d’Exposicions de la Diputació de Lleida, juntament amb 23 obres més.

Lleida, 22 de juliol de 2011

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat