Cinc concerts en la programació d’estiu de la quarta edició del Talarn Music Experience

Se celebrarà entre els dies 26 i 28 de juliol, amb la presència de Koers, Lildami, Marcel Lázara i Júlia Arrey, Elefantes i Morgan

El vicepresident segon en funcions de la Diputació, Gerard Sabarich, ha participat aquest divendres en la roda de premsa de presentació de la programació d’estiu del quart Talarn Music Experience, que constarà de cinc concerts que se celebraran a l’espai Lo Quiosc de Talarn entre els dies 26 i 28 de juliol.

La presentació –que ha tingut lloc a la sala de premsa de la Diputació– ha comptat amb la intervenció del director del Festival i corresponsable de l’Espai Lo Quiosc, Ramon Mitjana; el responsable tècnic, Xavi Tronchoni, i el director del Patronat de Turisme, Juli Alegre.

Concretament, els grups que actuaran seran Koers i Lildami (26 de juliol, a les 22.00 hores), Marcel Lázara i Júlia Arrey, i Elefantes (27 de juliol, a les 22.00 hores) i Morgan (28 de juliol, a les 20.30 hores). Aquest concerts formen part del conjunt de concerts que des del passat mes de gener programa l’associació Lo Quiosc amb l’actuació d’Animal i que tindrà continuïtat fins al mes de novembre, amb el concert de Magalí Sare.

La intenció és generar una programació artística pensada per arribar a tothom, de qualitat i que aposta per artistes d’un gran nivell, a més de fer visible que es fa música en directe al Pallars amb una programació estable, tal com ha explicat Ramon Mitjana.

El format dels concerts de l’estiu serà d’exterior, amb una capacitat màxima de 350 persones. Per a la resta de l’any, es tracta de formats acústics amb un aforament limitat de 60 persones.

Gerard Sabarich ha posat èmfasi en el fet que es tracta d’una iniciativa privada que ajuda a dinamitzar el territori, el municipi de Talarn i la cultura musical, un fet que agrada molt al jovent.

Per la seva banda, Tronchoni ha comentat el programa d’actuacions en l’edició d’enguany, fent un especial incís en el fet que la nit del 26 de juliol s’ha volgut dedicar al públic més jove, amb una programació més dirigida als seus gustos.

Lo Quiosc és una associació que va néixer amb l’objectiu que es reconegués la necessitat de protegir, potenciar i difondre les sales de concerts i és membre de l’Associació de Sales de Concerts de Catalunya (ASACC).

El preu de les entrades és de 15 € per al concert de Koers i Lildami; i 18 € per als concerts d’Elefantes i Marcel Lázara i Júlia Arrey, i el de Morgan.

Per a més informació: https://www.loquiosc.com

Lleida, 5 de juliol de 2019

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat