Cercavila d’inauguració de la 1a Mostra de Músiques de les Muntanyes d’Europa, TRAMA

[RoyalSlider Error] No post attachments found.

La primera Mostra de Músiques de les Muntanyes d’Europa s’inaugurarà aquest dimarts a la tarda amb una cercavila amb l’Orquestrina Trama i Comediants. La cercavila sortirà de l’Institut d’Estudis Ilerdencs (IEI) i recorrerà els carrers fins la Diputació de Lleida.

La vicepresidenta de la Fundació Pública Institut d’Estudis Ilerdencs (IEI), assistirà a l’acte d’inauguració de la mostra que se celebrarà els dies 10, 11 i 12 d’agost al municipi de Bellver de Cerdanya i els seus voltants. En total es presentaran 15 propostes d’Itàlia, Romania, França, Àustria, Andorra, Portugal i Catalunya amb la muntanya com a element comú. La intenció dels organitzadors és que músics de països europeus que tenen la muntanya com a element en comú participin en aquesta mostra.

Les activitats que s’han previst s’iniciaran el dia 10 a les 22.00 hores, amb una cercavila inaugural a càrrec de la Fanfara Transilvània (Romania), i seguirà amb un concert de l’italià Paolo Angeli, a la Plaça Major.

El dia 11 d’agost, des de les 12.00 hores es podran escoltar les actuacions d’Amadeu Rossell, Juan Aguiar ‘Juantxe’ i l’Orquestrina Trama; la Mostra de Rabequet, amb Artur Blasco; les germanes Abad (Andorra); l’Escola Folk del Pirineu; Artur Blasco i Yanninck Lopes (Catalunya/Portugal); l’Orquestrina Tram; el Pont d’Arcalís i Pep Lizandra; i Pere Giné i Ignasi Cortés.

Per acabar, el dia 12, a partir de les 10.00 hores, hi haurà activitats, amb Crescendo (Catalunya Nord/França) i Randellaires (Catalunya); la Mostra de Cançó Tradicional Pirinenca, amb Artur Blasco i convidats especials; danses tradicionals amb Pep Lizandra, concert de Federspiel (Àustria); Arnau Obiols: projecte Pirne; i finalitzarà, a les dotze de la nit, novament amb l’actuació de Randellaires.

Totes les actuacions es faran en diversos indrets de Bellver de Cerdanya o de nuclis del municipi.

Lleida, 6 d’agost de 2013
 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat