Celebració del centenari del Club Futbol Borges amb el suport de la Diputació

CF_Borges_001_SLI

Roda de premsa de presentació dels actes de celebració del centenari del Futbol Club Borges

El dia 19 de maig s’ha organitzat el primer acte, un col·loqui amb sis jugadors històrics de les Borges Blanques

La Diputació de Lleida ha acollit aquest dimarts la presentació dels actes que s’organitzaran fins el 31 de desembre d’aquest any per commemorar el centenari del Futbol Club Borges.

A la presentació han assistit el diputat i alcalde de les Borges Blanques, Enric Mir, acompanyat pel també diputat, Paco Cerdà; del regidor d’esports de l’Ajuntament de les Borges Blanques, Francesc Mir; del president del FC Borges, Àngel Rodríguez, i del capità del FC Borges, Arnau Setó.

El diputat i alcalde de les Borges Blanques, Enric Mir, ha afirmat que és un aniversari importantíssim per a la capital de les Garrigues i especialment pels aficionats al futbol i a l’esport. Per aquest motiu, des del consistori s’han posat els recursos i les instal·lacions municipals necessàries per aquesta commemoració.

Tal i com ha explicat el president del FC Borges, Àngel Rodríguez, aquest club es va fundar l’any 1917. Actualment, juga al grup 5è de la 2a catalana i persegueix com a repte esportiu d’aquest any el possible ascens a 1a catalana en el partit del proper diumenge.

El regidor de les Borges Blanques responsable de l’àrea d’Esports, Francesc Mir, ha desgranat tots els actes que han preparat en una comissió de seguiment, que porta treballar durant mesos els actes commemoratius del centenari.

Per començar, l’acte principal tindrà lloc el divendres 19 de maig, al pavelló poliesportiu, amb un col·loqui entre sis futbolistes històrics del Club: Alfonso Rubió, Ramon Arrufat, Emili Camprodin, Arnau Setó, Alexandre Farran  i Miquel Torrelles.

Després s’ha organitzat una exposició de fotografies a la Casa de la Cultura, que es podrà veure del 15 d’agost al 15 de setembre.

Gràcies a la col·laboració del diputat Paco Cerdà, s’ha organitzat un partit de futbol amistós el mes d’agost amb el Lleida Esportiu en el que s’ha convidat tots els exjugadors que han format part del CF Borges.

Finalment, també editaran un llibre recopilatori de la història del Club on es recolliran els grans esdeveniments esportius i fites aconseguides, com també totes les sensacions viscudes al llarg dels seus 100 d’història.

 

Lleida, 16 de maig de 2017

 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat