Castellnou de Seana presenta l’Anuari 2014

Anuari Castellnou Seana

Per segon any consecutiu, edita un compendi on es troben totes les activitats socials, lúdiques i esportives de la localitat del Pla d’Urgell

En el marc de la seva Festa Major d’hivern, l’Ajuntament de Castellnou de Seana ha presentat davant dels seus habitants l’Anuari 2014, un compendi on s’apleguen totes les activitats socials, lúdiques i esportives que es van celebrar l’any passat.

A l’acte de presentació, celebrat aquest migdia al Casal Social, ha assistit la diputada Maria Antònia Pubill i ha estat acompanyada per l’alcalde Jordi Llanes; la regidora de cultura, Teresa Simó; i per l’editor Lluís Pagès.

El recull ha estat coordinat per la regidoria de cultura de l’ajuntament i elaborat per un equip de redacció i la col•laboració de diferents escriptors de la localitat, entitats, associacions i clubs de Castellnou de Seana.

A més de reportatges de famílies nouvingudes i d’altres que han deixat la població, s’hi pot trobar l’activitat de la llar d’infants, de l’escola, dels clubs de bitlles i tennis taula, de l’Associació de Dones o una breu història i homenatge a la figura de ‘La Puntaire’, entre molts altres relats.

Pubill ha destacat en la seva intervenció que “aquestes iniciatives donen valor a tot el que es fa en els municipis, sobretot en els més petits com és el cas de Castellnou de Seana. Aquest anuari és un bon llegat per conèixer les vivències dels seus habitants”.

Castellnou de Seana, 8 de febrer de 2015

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat