Casal d’estiu per a infants en situació de risc social

ORIjoan_rene_fundacio_verge_blanca_001_editora_2_6365_0_1

La Diputació de Lleida col·labora un any més amb la Fundació Verge Blanca en la posada en marxa del casal d’estiu Vacances per créixer! per a infants i joves en situació de risc social.

La col·laboració s’ha concretat aquest divendres en la trobada que han mantingut el president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, i el president de l’entitat, Joan Saura.

Aquest és un dels projectes encapçalats per diferents associacions i entitats que tenen una acció directa al territori lleidatà que rep suport de la corporació lleidatana.

La Fundació Verge Blanca organitza els casals d’estiu amb l’objectiu que els infants que es trobin en una situació de vulnerabilitat econòmica i social tinguin l’oportunitat i el dret de gaudir d’un temps de lleure de qualitat i econòmicament accessible alhora que reben un aprenentatge de desenvolupament personal.

Els casals d’estiu es faran al CEIP Episcopal i s’organitzaran per quinzenes que començaran el 30 de juny i finalitzaran el 5 de setembre.

La Fundació Verge Blanca és una entitat sense ànim de lucre de la Diòcesi de Lleida que té com a objectiu el servei a la societat en el camp concret de l’educació del lleure d’infants, d’adolescents i de joves, així com també d’adults i de persones de la tercera edat tant des de l’àmbit del voluntariat com des del punt de vista professional.

Lleida, 23 de maig de 2014

Per a més informació: 
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
Cap de l’Àrea de Comunicació, Maricel Pujol
premsa@diputaciolleida.cat

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat