Carles Gibert expressa el suport de la Diputació de Lleida a la Ponent FEST-Fira d’Economia Social i Transformadora

Fira PonentFest_1

Fira PonentFest_2

Fira PonentFest_3

Fira PonentFest_4

El diputat i vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica ha participat en l’acte inaugural d’un esdeveniment que se celebra al llarg de tot el dia a la plaça de la Catedral i el Pati de les Comèdies

El programa inclou més de trenta projectes i entitats de l’Economia Social i Solidària, xerrades, tasts de productes, espectacles teatrals i les actuacions de Sound de Secà, Campi qui Pugui i Kelly Isaiah

El diputat i vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica, Carles Gibert, ha participat aquest dissabte a la inauguració de la cinquena edició de la Fira Ponent FEST, certamen que se celebra al llarg de tot el dia a la plaça de la Catedral i al Pati de les Comèdies de la ciutat Lleida.

L’acte inaugural s’ha celebrat precisament al Pati de les Comèdies i, a més de Carles Gibert, hi han participat Miquel Pueyo, alcalde de Lleida; Josep Vidal, director general d’Economia Social, el Tercer Sector i les Cooperatives del Departament de Treball de la Generalitat; i Lídia Guim, tècnica de Ponent Coopera i responsable de la Ponent FEST. L’acte ha acabat amb l’actuació de Sound de Secà, companyia d’arts de carrer de Cervera.

En la seva intervenció, Carles Gibert ha expressat el suport de la Diputació de Lleida a la cinquena Ponent FEST-Fira d’Economia Social i Transformadora, un esdeveniment organitzat per Ponent Coopera amb la col·laboració de l’Ajuntament de Lleida, la Diputació de Lleida i l’Institut d’Estudis Ilerdencs. Gibert ha remarcat que “des de la Diputació tenim clar que el futur ha de ser cooperatiu i rural”. Gibert ha insistit també en què s’han d’aprofitar els recursos naturals que tenim en aquest territori tan ric. Fent referència al repoblament, el diputat ha afirmat que la societat cada vegada està més conscienciada amb el medi ambient i demana el repartiment de l’economia i el bé comú.

La fira té l’objectiu de donar visibilitat a l’economia social i cooperativa de les terres de Lleida, i donar a conèixer els seus productes i serveis a la ciutadania. També es vol fomentar el coneixement i la col·laboració entre les empreses i entitats que treballen amb criteris ètics i solidaris.

El programa inclou la mostra de més de trenta projectes i entitats de l’Economia Social i Solidària, xerrades, tasts de productes, espectacles teatrals i concerts per tots els públics. En aquesta edició, el lema central de la fira és la comunitat com a pilar principal de l’economia social i solidària, i es compta amb les actuacions de Sound de Secà, Campi qui Pugui i Kelly Isaiah, entre d’altres, a més d’oferir diferents rues al voltant de la temàtica proposada per aquesta edició.

Lleida, 15 d’abril de 2023

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat