Cap de setmana de motociclisme lleidatà

Motocros_podi

Campionat Espanya Motocròs Bellpuig

Reñé felicita al bicampió mundial Marc Màrquez, al seu germà Àlex Màrquez pel podi al Japó, mentre Bellpuig recupera les competicions al circuit de motocròs

El President de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha felicita el bicampió Marc Márquez que aquest diumenge s’ha proclamat campió mundial de motociclisme al circuit de Montegi, al Japó.

Reñé també ha tingut paraules d’enhorabona per al seu germà Àlex Màrquez, primer en la cursa de la categoria Moto3.

“El Marc Màrquez és el millor del món en allò que fa. L’Àlex també ha guanyat la seva cursa. Estem al seu costat”, ha dit en relació els pilots de Cervera, patrocinats des dels inicis de la seves respectives carreres professionals per la Diputació de Lleida.

Reñé ha fet aquestes declaracions a Bellpuig, al circuit de Motocròs de Catalunya, que ha recuperat quatre anys després les curses de competició amb les categories de MX1, MX2, MX85 i MX6 del Campionat d’Espanya.

L’activitat de primer nivell al circuit de Bellpuig ha reprès amb un sentit record a un dels seus impulsors, el desaparegut Josep Armengol, mort l’any passat en accident. L’organització li ha dedicat un monòlit perquè “el seu esforç i la seva actitud perdurin per sempre”.

Bellpuig, 12 d’octubre de 2014

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat