Camarasa recupera la Fira del Comerç de Proximitat

Fira Comerç camarasa 1

fira comerç camarasa 2

fira comerç camarasa 3

La mostra, que se celebrarà el proper 14 d’agost al vespre, comptarà amb una vintena de paradistes, degustacions, tallers i música en directe.

La vicepresidenta de la Diputació de Lleida, Estefania Rufach, destaca que mostres com la de Camarasa donen a conèixer els productes del territori, n’impulsen l’economia i també els mantenen vius.

Després de dos anys d’absència a causa de la pandèmia, l’Ajuntament de Camarasa recupera la Fira del Comerç de Proximitat, que enguany arriba a la seva quarta edició. Aquest matí, la vicepresidenta de la Diputació de Lleida, Estefania Rufach ha acompanyat a l’alcaldessa de Camarasa; Elisabet Lizaso i a la directora de les estades d’estiu de Camarasa, Jèssica Febas a la presentació d’aquesta mostra, que ha tingut lloc a la sala de premsa de la Diputació de Lleida.

La Fira del Comerç de Proximitat de Camarasa se celebrarà el proper 14 d’agost al vespre dins dels carrers del nucli antic de la vila, i comptarà amb una vintena de paradistes que oferiran productes de proximitat i artesanals, tot i que l’alcaldessa no descarta noves incorporacions d’última hora.

La vicepresidenta Estefania Rufach, ha destacat la importància de mostres com la de Camarasa, ja que donen a conèixer els productes del territori,  impulsen l’economia dels municipis i alhora també els mantenen vius. “Fires com la que avui presentem de Camarasa ajuden a que la gent pugui viure als pobles, que el comerç de proximitat no es perdi i que tothom que vulgui desenvolupar la seva vida al poble ho pugui fer”.

L’alcaldessa Elisabet Lizaso, ha assenyalat que el consistori ha preparat aquesta quarta edició amb molta il·lusió després de dos anys sense poder celebrar-la, i considera que aquesta mostra “és el clar exemple de fira de proximitat que serveix per donar visibilitat i suport als comerços i els productes locals”. En aquest sentit, Lizaso ha destacat que la majoria  d’expositors i paradistes són de Camarasa i de la comarca de la Noguera i la majoria de visitants són també gent de Camarasa, segones residències i municipis veïns “És una mostra que serveix per treure pit de la gran qualitat dels nostres productes, promou que la gent de Camarasa surti al carrer i faci despesa als nostres comerços i ajudem a que els nostres joves puguin arrelar-se al poble”.

La vetllada, que començarà a partir de les nou el vespre amb la venda de producte al carrer, també comptarà amb degustacions, tallers i música en directe amb grups de la zona. Enguany però, l’ajuntament ha descartat dur a terme el tradicional correfoc a causa de l’alt risc d’incendi; ho substituiran per un espectacle de batucada infantil a càrrec del grup Tabalers.

Lleida, 8 d’agost de 2022

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat