Cal Sinén inaugura el nou punt de venda i informació de productes agroalimentaris del territori

El Consorci de l’Estany d’Ivars i Vila-sana, del qual forma part la Diputació de Lleida, posa en marxa aquesta agrobotiga

El Consorci de l’Estany d’Ivars i Vila-sana ha inaugurat aquest divendres el punt de venda i informació de productes del territori de Cal Sinén. Es tracta de l’antiga masia que s’ha restaurat i que representa un pas més cap al futur Centre d’Interpretació del Parc Natural, projecte que compta amb la col·laboració de la Diputació de Lleida.

El Consorci de l’Estany d’Ivars i Vila-sana, del qual forma part la Diputació de Lleida, ha posat en marxa aquest punt de venda de Gustum on els visitants hi podran trobar productes com oli, cervesa artesana, vi, fruits secs, sucs de fruita i una gran varietat de dolços.

A més de la venda, s’informarà del procés d’elaboració i de les característiques dels productes i també dels productors que hi participen al projecte que a dia d’avui són uns 30, tot i que la iniciativa és oberta i té voluntat de créixer.

A l’acte d’inauguració hi ha assistit, entre d’altres, Francesc Fabregat, president del Consorci de l’Estany d’Ivars i Vila-sana i del Consorci Leader Urgell-Pla i Toni Costa, el director Consorci Estany d’Ivars i Vila-sana acompanyats per representants de les institucions, alcaldes de la zona i productors locals.

Després de la inauguració s’ha fet una visita a l’antiga masia i els assistents han degustat productes locals amb l’acompanyament dels elaboradors. L’edifici es troba a la part alta de l’Estany i l’accés es fa des del camí de Vallverd, en direcció a Ivars d’Urgell.

Ivars d’Urgell – Vila-sana, 5 de desembre de 2014

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat