Bones previsions d’ocupació turística pel pont de la puríssima al Pirineu de Lleida

El Patronat de Turisme preveu que durant els 4 dies de pont es venguin més de 65.000 forfets entre el conjunt d’estacions d’esquí del Pirineu de Lleida

La previsió d’ocupació turística per al pont del 5 al 8 de desembre se situa al voltant del 80% de mitjana al Pirineu de Lleida, si bé aquest percentatge podria augmentar fins al 90% a les zones d’influència de les estacions d’esquí amb bona quantitat de neu, segons les dades del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida.

Pel que fa al turisme rural, la mitjana d’ocupació al conjunt de la demarcació de Lleida estarà entre el 75 i el 80% i a les comarques del Pirineu pot situar-se entre el 90 i el 95%. El sector del càmping, en les places de bungalous, actualment disposa d’un 60% de reserves fetes i preveu arribar al 85 i al 90% fins al cap de setmana.

Totes les estacions d’esquí del Pirineu de Lleida estaran obertes per aquest pont: Baqueira Beret i Boí Taüll Resort que ja van iniciar la temporada el darrer cap de setmana amb 5.300 forfets venuts, Port Ainé, Espot Esquí i Tavascan obriran pistes aquest divendres 4 de desembre i Port del Comte ho farà dissabte, dia 5. Pel que fa a les de nòrdic, també restaran obertes parcialment pel pont de la Puríssima.

Les estacions de nòrdic, Lles de Cerdanya i Sant Joan de l’Erm, tindran parcialment oberts els circuits d’esquí, com també els de raquetes, mentre les estacions d’Aransa i Virós-Vallferrera tindran oberts els itineraris de raquetes i usos turístics. Finalment, és previst que Tuixent-la Vansa només estigui oberta per a usos turístics.

El Patronat de Turisme preveu que en aquests 4 dies del pont de la Puríssima el conjunt de les estacions d’equí del Pirineu de Lleida puguin vendre més de 65.000 forfets.

A més de les activitats relacionades amb la neu, cada vegada hi ha un nombre més gran de turistes que visiten les comarques lleidatanes per gaudir d’uns dies de descans, en contacte amb la natura, la gastronomia, practicant turisme actiu i descobrint rutes turístiques.

Lleida, 3 de desembre de 2015

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat