Bernades presideix la presentació de les activitats amb motiu del 10è aniversari del Servei de Suport al Dol de Ponent

ORIservei_de_dol-01_editora_2_5185_0_1

La sala de premsa de la Diputació de Lleida, ha acollit aquest dimecres la roda de premsa de presentació de les activitats que ha organitzat el Servei de Suport al Dol de Ponent amb motiu del seu 10è aniversari. L’acte ha comptat amb la participació de la diputada de CiU, Josefina Bernades, la directora de l’entitat, Anna Maria Gallardo, i la presidenta de l’entitat, Miriam Lorenzo.

Els actes de celebració del desè aniversari s’iniciaran el proper 19 d’abril a Tàrrega, amb un sopar-col•loqui a Tàrrega i s’allargaran fins el mes de desembre amb diverses activitats pictòriques, fotogràfiques i literàries. Els actes se celebraran entre les ciutats de Lleida i Tàrrega.

La diputada de CiU, Josefina Bernades, ha recordat els 10 anys de presència a la societat de l’entitat, així com el benefici que el Servei de Suport al Dol de Ponent ha representat per moltes persones de les comarques de Lleida que s’han vist sorpreses per la mort d’un familiar i que han necessitat suport psicoterapèutic per superar aquesta situació.

El Servei de Suport al Dol de Ponent és una entitat creada l’any 2002 amb l’objectiu de donar suport psicosocial a persones que viuen la mort d’un ésser estimat. Aquesta entitat va néixer com a espai de suport i es dirigeix a diferents àmbits d’actuació en el dol, des de l’atenció personalitzada a persones en dol, passant per la intervenció comunitària i per la formació.

Lleida, 21 de març de 2012

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat