Bellpuig celebra la Missa de la Mare de Déu dels Dolors

Rosa Maria Perelló ha assistit a la Missa acompanyada per l’alcalde Salvador Bonjoch i per la presidenta de la Congregació dels Dolors, Beneta Santiveri

La presidenta de la Diputació de Lleida, Rosa Maria Perelló, ha assistit aquest divendres al matí a la Missa concelebrada amb ofrena floral a la Mare de Déu dels Dolors a Bellpuig, a la qual també han assistit la presidenta de la Congregació dels Dolors, Beneta Santiveri, i l’alcalde de Bellpuig, Salvador Bonjoch.

L’estada de Perelló ha Bellpuig ha començat a l’Ajuntament, on ha estat rebuda per Salvador Bonjoch i per la resta de corporació municipal. Posteriorment, s’han trobat amb Beneta Santiveri i Jordi Vilamajó, presidenta i vicepresident de la Congregació dels Dolors, respectivament, abans de traslladar-se cap a l’església acompanyats per la Banda Municipal, la Congregació, els Discrets, la Priora i les Discretes.

Ja a l’església, han assistit a Missa i, en acabar, han visitat el cambril de la Mare de Déu. A continuació, els priors i Rosa Maria Perelló han signat al Llibre d’Or de la Congregació.

Bellpuig, 12 d’abril de 2019

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat