Barbens organitza la 8a Correpoma amb l’objectiu d’arribar als 500 participants

Correpoma_Barbens_001_SLI

El diputat Eloi Bergós ha presentat aquest dilluns en roda de premsa la vuitena edició del Correpoma Milla de Barbens, que se celebrarà el pròxim dissabte 3 d’octubre.

L’acte ha comptat també amb la participació de l’alcalde de Barbens, Jose Luis Plaza; del regidor d’esports, Elies Riera; del president del consell esportiu del Pla d’Urgell, Ramon Parramon, i de l’organitzadora de la cursa, Sandra Sarri.

El diputat Bergós ha afirmat que amb l’ajuda de la Diputació de Lleida aquestes curses serveixen com a element vertebrador dels municipis.

Per la seva part, el regidor de Barbens, Elies Riera, ha afirmat que la Milla és un dels actes principals de la Fira de la Poma i Templers de Barbens, que enguany arriba a la seva 32a edició. La Milla de Barbens agafa el nom de Correpoma fent referència a la producció d’aquesta fruita característica de Barbens.

Es tracta d’una cursa gratuïta on les diferents categories, 16 en total, iniciaran la carrera a partir de les 16.30h el dissabte 3 d’octubre.

L’organitzadora Sandra Sarri ha explicat que es tracta d’una cursa amb un circuit urbà i totalment pla, que transcorre pels principals carrers del poble, fent voltes circulars.

En aquesta edició, els organitzadors esperen igualar els 500 participants de l’any 2014.

Lleida, 28 de setembre de 2015

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat