Barbens celebra la 9a Milla Correpoma amb el suport de la Diputació de Lleida

Cursa_Correpoma_SLI

Roda de premsa de presentació de la IX Cursa Correpoma-Milla de Barbens

 

Els organitzadors preveuen la participació de 400 persones, entre els quals els corredors Bartolomé Serrano, Carlos Casero i Roger Sans

La Diputació de Lleida ha presentat, aquest dilluns, en roda de premsa la novena edició del Correpoma Milla de Barbens, que se celebrarà el dissabte 1 d’octubre, i que està organitzada per l’Ajuntament de Barbens amb el suport de la Diputació de Lleida. La Milla és un dels actes principals de la Fira de la Poma i Templers de Barbens que enguany arriba a la seva 33a edició.

En la presentació hi han participat la vicepresidenta primera de la Diputació de Lleida, Rosa Perelló, acompanyada pel regidor d’Esports de l’Ajuntament de Barbens, Elies Piera; l’organitzadora de la Milla, Sandra Sarri, i el coordinador de festes, Ramon Verdagué.

La vicepresidenta Rosa Perelló ha afirmat que la corporació provincial dóna suport a aquestes iniciatives que s’organitzen al territori com a eina de promoció de l’esport base i de dinamització economico-turística dels nostres pobles.

Tal i com ha explicat l’organitzadora de la Milla, Sandra Sarri, es tracta d’una cursa gratuïta que compren 16 categories diferents que van des dels nascuts l’any 2006 fins als veterans. Com a novetat, aquest any, s’han organitzat activitats paral·leles per als més petits.

Es manté el mateix recorregut que en les edicions anteriors. Es tracta d’un recorregut urbà i totalment pla, que transcorre pels principals carrers del poble, fent quatre voltes circulars. La Milla s’iniciarà a partir de les 16.30 hores. En aquesta edició, s’espera igualar els 400 participants de l’any passat. Les inscripcions es tancaran el 29 de setembre.

L’Ajuntament de Barbens està oferint entrenaments gratuïts duts a terme per una entrenadora nacional d’atletisme per poder preparar la Milla. Aquests entrenaments són al camp de futbol els dilluns i divendres de setembre.

Uns quaranta voluntaris treballen aquests dies en l’organització de la milla. Aquest any, corredors reconeguts tenen confirmada la seva participació a la Milla com és el cas de Bartolomé Serrano, Carlos Casero i Roger Sans.

 

Lleida, 26 de setembre de 2016

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat