Avancen a bon ritme les obres de millora de la carretera LV-4036 a Lles de Cerdanya

Carretera_Lles_obres_002_SLI

Obres de millora de la carretera LV-4036 a Lles de Cerdanya

Carretera_Lles_obres_001_SLI

La Diputació de Lleida inverteix 1,1 M€ en els treballs de condicionament i eixamplament d’aquesta via

Ara inicien la fase de moviment de terres i de reposició de serveis amb la previsió que les obres finalitzin a l’estiu

Els treballs de condicionament, eixamplament i millora de la carretera LV-4036 de la N-260 (Martinet) a Lles de Cerdanya, segueixen el seu curs i es preveu que finalitzin a l’estiu d’enguany.

L’actuació en aquesta carretera és important, ja que presenta corbes de replegament i fortes pendents que fan especialment dificultosa la circulació dels vehicles.

Les obres es desenvolupen en el tram que va del punt quilomètric 7,2 al 9,1 i contemplen la millora del traçat i les condicions geomètriques, així com l’eixamplament de la carretera existent, per dotar-la d’una calçada de 6 metres amb cunetes transitables de formigó d’un metre d’amplada, pràcticament a tot el seu recorregut.

L’obra suposa una inversió per part de la Diputació de Lleida d’1.104.473 euros. En aquest moment, es porten a terme els treballs de moviment de terres, que inclouen voladures, i la reposició de serveis.

També es millorarà l’actual cruïlla de la carretera municipal a Arànser i a les pistes d’esquí nòrdic existents, que presenta una geometria especialment complicada.

El projecte es completarà amb la senyalització i abalisament de la carretera, incloses les noves fites de delimitació de calçada, a la vista de l’altitud que presenta la zona, que supera la cota de 1.450 metres sobre el nivell del mar.

La finalització de les obres es preveu per a l’estiu d’enguany.

Lleida, 8 de febrer de 2016

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat