Artesa de Lleida inaugura l’exposició de joguines ‘Lo Baratillo’

ExpoArtesa

El proper dissabte 7 de gener a les 11.30 hores, obrirà les portes aquesta mostra de joguines provinents de l’emblemàtica botiga del Carrer Major amb el mateix nom, i que ara es mostraran en aquest edifici del municipi, seu del ‘Museu de la Joguina’.

Artesa de Lleida inaugurarà dissabte 7 de gener a les 11.30h l’exposició de joguines ‘Lo Baratillo’. Una col·lecció de Manel Gigó, col·leccionista i propietari de més de tres mil joguines provinents de l’emblemàtica botiga ‘Lo Baratillo Leridano’, antigament situada al Carrer Major de Lleida.

Aquesta exposició estarà ubicada a l’edifici del Carrer Vileta s/n d’Artesa de Lleida, edifici emblemàtic del municipi, el qual està a punt de finalitzar les obres d’arranjament i que acollirà el ‘Museu de la Joguina’. La Diputació de Lleida ha col·laborat amb el consistori en la millora d’aquest equipament municipal.

Moltes de les joguines que s’exposaran dissabte són de principis i mitjans del segle XX, restaurades en gran part pel mateix col·leccionista Manel Gigó. D’aquesta manera, l’exposició vol traslladar al visitant mitjançant les joguines, les nombroses generacions de Lleidatans del segle XX i XXI.

La inauguració serà al mateix Carrer Vileta s/n i comptarà amb la participació del col·leccionista, Manel Gigó; l’alcalde d’Artesa de Lleida, Pere Puiggrós i el responsable del projecte museològic, Jordi Clariana.

Artesa de Lleida, 5 de gener de 2023

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat