Ara Lleida es ven al món

Ara Lelida es ven al món

Ara Lleida es ven al món

El Patronat de Turisme intensifica la promoció de l’Ara Lleida, amb l’inici de la campanya d’estiu

El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida intensifica la presència de la marca Ara Lleida a les xarxes socials amb l’objectiu d’interactuar amb els seus públics i difondre l’oferta de les comarques de Lleida durant les vacances d’estiu.

Segons les dades del Patronat, durant els mesos d’estiu de l’any passat, les comarques lleidatanes van rebre uns 500.000 turistes que van realitzar 1.500.000 de pernoctacions als establiments de turisme reglat, al marge de les segones residencies, que no està quantificat.

Així mateix, entre el material de difusió, s’editaran publicacions mensuals i insercions a mitjans de comunicació per informar sobre les activitats i els esdeveniments que tindran lloc aquest estiu al Pirineu i les Terres de Lleida.
L’acció promocional manté el lema dels dos estius anteriors “Lleida, on tot comença…” i incorpora imatges que posen l’accent en la singularitat de la destinació.

A la pàgina web www.aralleida.cat/estiu2015 es pot seguir al dia aquesta informació.

Els turistes que van visitar les comarques de Lleida l’estiu de 2014 en la seva gran majoria eren de Catalunya amb un 60% del total aproximadament, seguits dels visitants de la resta de l’Estat amb més d’un 20% (i procedents bàsicament de la comunitat de Madrid, la Comunitat Valenciana, el País Basc, Castella la Mancha, Aragó i Andalusia).

Pel que fa al turisme estranger, va representar un 18% aproximadament del total dels turistes que van visitar les comarques lleidatanes durant l’estiu. Per països de procedència, França va ser el primer país emissor amb un 35% del turisme estranger, seguit del procedent del Benelux amb un 15%, Alemanya amb un 11% i el Regne Unit amb un 9 %, entre altres.

També el turisme estranger procedent d’Israel va tenir una presència significativa a les comarques del Pirineu de Lleida. Els turistes israelians visiten la demarcació atrets per l’oferta de natura, amb el Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici com un dels seus principis referents, així com també per les rutes de “Perseguits i Salvats” que impulsa la Diputació de Lleida en col·laboració amb l’Institut d’Estudis Ilerdencs (IEI).

Lleida, 17 de juny de 2015

 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat