Aportem 65.000 euros a la millora i arranjament dels equipaments esportius de Cervera

Reñe_Cervera_001_SLI

Reñe_Cervera_pavello_001_SLI

A més, Reñé s’ha compromès a col·laborar en la millora del terra de l’interior del pavelló i en remodelació dels vestidors

La institució també col·laborarà amb l’Ajuntament de Cervera en la remodelació de l’Auditori Municipal

La Diputació de Lleida ha aportat 65.000 euros a diferents treballs de millora i arranjament de les instal·lacions esportives del Pavelló Esportiu i del camp d’Esports de Cervera, la qual cosa han permès “millorar la imatge d’aquests equipaments ubicats a l’entorn urbà”.

Així ho ha explicat el president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, als mitjans de comunicació en el transcurs de la visita que ha fet a la capital de la Segarra.

A més de les actuacions ja realitzades, el president de la corporació lleidatana s’ha compromès a col·laborar en la millora del terra de l’interior del pavelló i en la unificació en un mateix espai dels vestidors per tal que puguin donar servei tant al pavelló poliesportiu com al camp d’esports.

Reñé ha estat rebut a l’Ajuntament de la capital de la Segarra per l’alcalde de Cervera, Ramon Royes, amb qui també ha visitat l’Auditori Municipal. En aquest sentit, el president de la Diputació de Lleida ha manifestat la col·laboració de la institució amb l’Ajuntament de Cervera per portar a terme la remodelació i millora de l’auditori, que juntament amb la idea de crear un mercat de música clàssica, “reforçarà la capitalitat de la musica clàssica a Cervera”, ha indicat Reñé.

Cervera,11 de març de 2015

 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat